Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vodopády slz

Vodopády slz

Tynalila Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Slzy z lásky..

Plakala dlouho do noci,
věděla že jí není pomoci.
Polštář se stal kapesníkem,
promáčený byl mžikem.


Kvůli chlapečkovi plakala,
jenž stále tlachala.
Opustil jí včera,
ale dnes už byla středa.


Vodopády slz se lily z očí,
hlava se také točí.
Nebyla prý v sexu dobrá,
proto se stala odkopnutá.


Našel si jinou,
a já byla vinnou.
Pláčů kvůli debilovi, jenž mě opustil,
a vodopády slz na povrch propustil.
Publikoval(a): Tynalila, 25.10.2016
Přečteno (224x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti