Podzim
Podzim
Anotace: Jak moc ho nenávidím.
Kouknu se ven,
všude jen mlha,
podzim pohltil Zem
a smutek trvá.
Mrtvé listy se zbarvují,
cestou dolů poletují.
Padají jak odpolední stíny
a já s nimi, a já s nimi.
Připravují se na tlení,
v půdě zmrzlé mrazem.
Slunce již je neocení,
dopadli do stínů na zem.
Okolí pohltila mlha, tma a zima.
Že podzim nastal, čí je to vina?
Listy, zvířata, květiny - vše umírá
a já s nima, a já s nima.
Publikoval(a):
Malfelica, 25.10.2016