Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozbitá hračka

Rozbitá hračka

V nejhlubším podvědomí
ve mně roste nenávist
k lásce, kterou cítím
a která má být šťastná
ale není..

Kde je chyba? Ve mně?
Jsem otravná a trapná?
Čím jsem se prohřešila
že štěstí mému srdci stále uniká?

Nenávidím a miluji lásku
lásku, co mě táhne ke dnu
lásku, která mi nedá spát
ani jíst a svobodně dýchat.

Jsem připoutána k utrpení druhých
tak proč nikdo nevidí to mé?
Kdo se mě zastane a obejme
když přijdou temné chvíle úpadku?

Jsem nikdo, jsem někdo - kdo jsem?
Dýchám pro tebe, ale co ty pro mě?
Na co myslíš, když jdeš spát?
Chybí ti hračka, kterou na kusy lámeš?

A budeš si hrát s rozbitou hračkou
až z jejího srdce vybledne slunce
které dříve hřálo pro tvé oči?

Rozletím se na třísky
já, hračka trpkého osudu
a pohltí mě strach ze smrti
který ani horská dráha lásky
neutiší..
Publikoval(a): Kiwi-Alone, 24.10.2016
Přečteno (114x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., slzy-deště, Makaveli, mayla, děda včela, Kytka62, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti