Souzen za štěstí
Souzen za štěstí
Anotace: Když vás všichni soudí za to že jsi dete za štěstím.
Milostivá porota a ctěný soude,
Já měl bych se teď před vámi kát,
Já však říci přišel vám, že dít se to nebude,
Já budu se vám jen do ksichtu smát.
Vzdávám se právníka a vzdávám se práv,
Nezajímá mě už váš verdikt,
Možná že podle vás nejsem zdráv,
Avšak já za štěstí své budu se rvát.
Bijte mě jak moc je libo vám,
Já pocity úzkosti a bolest znám,
Pravidla přede mne dali jste,
A řekli takhle se chovej a žij,
Ve mně však velký odpor vře,
Odmítám lehnout si pod váš kyj.
A proto ctihodný soude ptám se vás
Vážně mě můžete soudit ?
Vy jenž máte hříchů na sobě víc než je v moři řas,
Chcete my teď krkem kroutit ?
Odmítám vinu a odmítám trest,
Já začnu pravidla svá si psát,
Možná že ztratil jsem všechnu čest,
Ale aspoň mohu v noci v klidu spát.
Nenechám soudit se za štěstí,
Protože to není správné,
Užívat budu si neřestí,
Klidně ať přijde vám to ohavné
Rozhodněte se jak chcete vy,
Já připraven žít bez vás jsem,
Sundavám ze sebe okovy,
A do ráje se štěstím svým jdem.
Publikoval(a):
Orochi, 24.10.2016