Nepořádek
Nepořádek
Ve vašich rukou, lidé
všechno se mění na střepy,
i závoj i prapor,
který se neroztřepil.
Z vašich odpadků
přibylo krysám sto kil,
z vašich řek, potoků
do moře tekou stoky.
Z vašich rukou, lidé,
ze střepů roste krása,
v přírodě nezaroste, ba ani
rozum nad tím nejásá.
Publikoval(a):
podnebný, 24.10.2016