Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska je věčná

Láska je věčná

mayla Básně » Láska ... zklamání

Anotace: ...a tak to má být

Jsem jak ten strom
míza proudí v těle mém jako krev
studená a vlhká kůra obepíná moje tělo
jako šaty mokré po bouři
když čekala jsem že vrátíš se, leč marně.
Listy padají
jak šedivé vlasy.
Já čekám tu stále…
na Lásku, která je věčná.
Leč stárnu a trouchnivím,
jsem stále tu a čekám.
Publikoval(a): mayla, 24.10.2016
Přečteno (194x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Mirastus, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti