Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže

Růže

Jiří Pajk Básně » o Přírodě

Anotace: krátká báseň

Vykvetla mi na záhonu opozdilá růže,
vykvetla mi v jinovatce, poslední být může.

Je tak drobná, přenádherná, září v zašlé trávě,
růžová je s proužkem bílé, působí až hravě.

Přišla na svět nečekaně v dokonalé kráse,
moc si přeji, aby za rok zjevila se zase.
Publikoval(a): Jiří Pajk, 24.10.2016
Přečteno (868x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Bezhlavý rytíř, Makaveli, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti