Gothic Rose
Gothic Rose
Anotace: I láska může zranit...
Po jediném květu smysly mé touží...
...krvavě rudé, smyslné růži.
Vzpomínku mám v ní ukrytou,
vzpomínku na lásku prokletou.
Jen přišla, hned se zas ztratila.
Krvavým šrámem srdce mé ranila.
Vzpomínka zůstala, krev a horké slzy,
snad někdo podá mi rudý květ
už brzy...
Publikoval(a):
P.Believer, 22.12.2010