Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední polibek

Poslední polibek

Legrační, jak může srdce klamat,
zdaleka ne jen jednou či dvakrát
Proč se zamilováváme tak snadno?
I tehdy, kdy to není správné

Kéž bych se Tě mohla dotknout,
poznat Tvé něžné pohlazení
Kéž bych Tě mohla nazývat svým přítelem,
který mě nikdy nezradí

Budu Tě držet zamčeného ve své hlavě,
dokud Tě odtud nedostanu
Budu Tě držet zamčeného ve svém srdci,
dokud nenajdeš klíč a neodemkneš ho

Ten poslední polibek budu ochraňovat
a nikdy na něj nezapomenu
Mou milou vzpomínkou zůstáváš,
dokud se nesetkáme znovu
Ve spánku mne navštěvuješ,
vždy Tě k sobě zvu a Ty přicházíš

Ten poslední polibek si ve vzpomínce uchováme,
nikdo a nic nám ho nevezme
Publikoval(a): Zářilka Misha, 23.10.2016
Přečteno (182x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, děda včela, Martin Havlíček, Lipová, gogol, Mirastus, Vzletná básnířka života, Pavíočko, Desiré, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti