Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Aurora Australis

Aurora Australis

Aurora Australis Básně » ?nezařazené?

Anotace: podnet k hybnosti

Cítiš ten zúfalý tlkot srdca?
Tachykardia zblúdenia sa ozýva v čiernej diere,
alebo je to len ďalšia spoločnosťou zblúdená ovca?
Snaží sa vzlietnuť, ale gravitácia zvyku zatvára dvere …
… stoja a tupo sa prizerajú,
avšak žiaden extrakt nezískajú,
tvrdohlavo srdcia zamykajú,
na hrane hnusu ladne sa prechádzajú …
… chceš byt ako oni?
Ako robotickí mámoni?
Nech si ako Aurora Australis,
vidím a cítim ako elyzejsky žiariš.
Publikoval(a): Aurora Australis, 23.10.2016
Přečteno (27x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, podnebný, Makaveli

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 16:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti