Po špičkách
Po špičkách
Anotace: Po špičkách tiše
Po špičkách
Po špičkách tiše jak myška
plíží se myšlenka jistá
a otázky nové zas
zkříží mi cestu za tebou
Ze slz je plná hráz
a už přetéká
Okamžik jeden zůstal v nás
a ten navždy také trvá
ať stojí příbytek můj
jenž v myšlenkách jsme stvořili
je plný něhy kterou v tužbách
hýčkali jsme v živých snech
Jsem Jsme
bytostmi této země
kde klíčí lásky plémě
v něm solí světa budem
neboť je naším osudem
býti jednou bytostí
s těmi co naše duše chrání
a jejich zbožným přáním
živíme se navzájem
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 23.10.2016