Posvátná voda
Posvátná voda
Anotace: Tuto básničku jsem se svýma kamarádama napsal na adaptačním tábře.
Voda teče a
rytíři skládají meče.
Konečne jí našli,
tu vodu proti kašli.
Berou jí domů,
tu zázračnou vodu.
Dali jí králi a
pak si s ním hráli.
Král byl rád
proto vydal řád,
že voda je vzácná a
velmi krásná.
Publikoval(a):
Poet87, 22.10.2016