Všechno má svůj čas
Všechno má svůj čas
Všechno má svůj čas, i práce,
léto, zima, noc i den,
milování, inspirace,
mír a boj, i lásky sen.
Jenom ty si v čase lásky
odpočíváš, klidně spíš,
kdo ti v noci hladí vlásky,
nevidíš a neslyšíš.
Publikoval(a):
podnebný, 22.10.2016