Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nad ránem...

Nad ránem...

Tak jako vítr klouže po starých ulicích
v letargii nad starými dveřmi
popíjíme spolu skořici
a po sladkých svodech voní nám dlaně.

Dávno jsi mi odpustil mé prohřešky
něžně mě obklopil hradbami z papíru
znovu si je nad ránem pročítám
rty se mi zachvívají nad ztrátou úkrytu
když beru si z nich políbení.

A zatímco mi uvazuješ šálu
má tajemství voní po jablečném závinu
nad hlavami nám vítr rozfoukává mléčný opar fantazie;
Kdyby jen tak krásné mohlo být chladné ráno…
Publikoval(a): Lugilla, 21.10.2016
Přečteno (258x)
Tipy (26) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Poutníček, Karel Lukáš, slzy-deště, Martin Havlíček, Lipová, Makaveli, glacier, slunečnice69, děda včela
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti