Tajný sen
Tajný sen
Anotace: o muži, o kterém jsem snila, že bude můj princ
Když mě vidíš, na mě se usmíváš,
když tě vidím, cítím, jak mě přitahuješ
Pohledem mi něco sděluješ,
svým úsměvem mě vždycky potěšíš,
na srdci mě tím zahříváš
Jsi můj tajný sen,
který snívám celou noc a celý den
Jsi můj princ,
který mě z mého zámku vysvobodí
Publikoval(a):
Zářilka Misha, 21.10.2016