Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlení na někoho

Myšlení na někoho

Myslím na tebe v noci i ve dne
mé srdce pomale laskou bledne
už bych tě chtěl držet v dlani
ale asi je to jen pouhé přaní
teď si myslíš že ti lžu
mé srdce upadá ke dnu :(
Publikoval(a): iontik, 21.12.2010
Přečteno (320x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jakofweuio

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti