Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rak

Rak

Jiří Pajk Básně » o Přírodě

Anotace: dětská básnička

Jak se asi cítí na závodech rak,
myslím, že je smutný, já to vidím tak.

Totiž běhat pozadu, není žádný med,
k tomu ještě, šesti nožek, hlídat správný sled.

A jak snadno zakopneš, když máš tolik noh,
to Tě potom za chvíli předběhne i hroch.

Dobře, že má tykadla a na nich své oči,
bylo by dost obtížné hlavu stále točit.

Prostě vždycky poslední v cíli těžce sípe,
posměváčky klepítky do zadečků štípe.
Publikoval(a): Jiří Pajk, 21.10.2016
Přečteno (597x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti