Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modré _ nebe

Modré _ nebe

Poetický Androgyn Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Když pohled na ni jenom nestačí.

Jsem šílenec, co pozoruje Měsíc,
nevím co dál, s kým dál a co víc?
Moc miluji, špatně vybírám.
To je důvod proč do zdi hodiny zírám.

Přemýšlím o tobě, jaká jsi
a i o večerech okupuješ mé sny.
Neznám důvod mého srdce, proč vybralo zrovna tebe,
ale když mě přijmeš ... snesu ti i modré z nebe.

Dívám se na Měsíc, počítám hvězdy,
to divadlo mě pohltí jednou a navždy.
Pokud ale něco předčí tu krásu,
budeš to ty, jedině ty mi můžeš udělit spásu.

Začínám šílet, bláznit bez tebe,
už mi ani nestačí pohlédnout na nebe!

Nežiji ... nedýchám ...
klidně a pomalu, kvůli lásce umírám.
Publikoval(a): Poetický Androgyn, 21.10.2016
Přečteno (212x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Desiré, Gaia., gogol, Mirastus, podnebný, slunečnice69, děda včela, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti