Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rýmy

Rýmy

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Do dlaní padají slzy, oči je neudrží,
ráno jak břitva krví Tě vzpruží,
kůže tak pálí pod sluncem žhavým,
večer je daleko. Vrátím se? Nevím.

Před spaním znavený píšu si rýmy,
zkouším jen zahnat slabosti stíny
a třeba snažím se dotknout jen nebe,
být blízko přátel, rodiny, Tebe....

Lehko je na duši, těžko je na těle,
jindy zas' opačně, není to veselé,
nevědět co dělat, nebýt si jistý,
píšu si rýmy, třeba to zjistím...
Publikoval(a): Paol, 20.10.2016
Přečteno (140x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, podnebný, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti