Naděje
Naděje
Anotace: smrt je branou do nového života, písnička
Slzavým údolím musíme projít
než dojdem do země zaslíbené,
kde bílá vystřídá černou
a zástupy lidí jsou vykoupené,
kde Panna Marie čeká nás s otevřenou náručí
a jako v Káni svému Synu poručí:
"Hle, tví přátelé, které dobře znáš,
tak nalej to nejlepší víno, které máš!"
Publikoval(a):
baruša, 21.12.2010