Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LŽI MI

LŽI MI

arso Básně » Láska ... zklamání

Anotace: PROSÍM PŘEČTĚTE SI MOU PRVNÍ POVÍDKU "NIKDY TĚ NEOPUSTÍM" I S TÍM HUDEBNÍM DOPROVODEM. Jsem zvědavý na Vaše ohlasy (podle toho se rozhodnu, jestli to mám zkoušet dál:-)

*
LŽI MI


Lži mi, jen to zkus,
lži mi tichým šeptem,

Dělej to jak nejlíp umíš,
můžeš lhát i předstírat.

lži jak listí ševelící větrem
poznám to, však nedám znát.

Zabíjej mě pomaloučku,
zabíjej mě důmyslně,

Vždyť už tady vlastně nejsem,
v téhle chvíli, právě teď.

věnuj se mi proto plně,
dej si velmi záležet.

Miluj mě a hodně vzdychej
omam zpěvem delfínů

Nešetři mě, lásko moje,
pomiluj i konec snů.

A až uřízneš mi zplihlá křídla
přímo u těla.

Chtěl bych pochopit tvou duši,
a vůli svého anděla.



*
Publikoval(a): arso, 20.10.2016
Přečteno (172x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Karel Lukáš, Lipová, Pavíočko, podnebný, Desiré, Tomshi, Martin Havlíček, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti