PANIC-GANIC-HANIC
PANIC-GANIC-HANIC
Anotace: O LÁSCE K JEDNÉ DÍVCE: JMENUJE SE HANKA NAVRÁTILOVÁ!
Jsem jen hloupý panic
Co chlubí, že tu toho přefik
Lidé pak mají jiné mínění
Jsem panic, co se za to stydí
Tobě ale lásko nestydí
Tobě to můžu říct
Když ti řeknu víc
Jen na tvé slovo lásko slyší
Prolog: Kdekdo se mi může hlasitě smát
Ale já se budu chlubit, že smím jen tobě dát
Schoval jsem svou prostotu
pro tu pravou-jedinou
Lásku jen pro Hanku Navrátilová
Jen Hanka se mi může smát
Že jsem panic, může se smát
Od ní se to přijmout dá
Jsem panic co ji rád má.
Publikoval(a):
ALLGAJDA, 19.10.2016