Člověk
Člověk
Anotace: Tříletá vnučka se učí anatomii
Má dvě oči, má dvě uši,
jednu pusu, jeden nos,
má dvě ruce, má dvě nohy,
kdysi chodívával bos.
Má jeden krk, jednu hlavu,
břicho, hrudník a tak dál,
kosti, klouby, svaly, nervy,
cévy - co bych povídal.
Publikoval(a):
podnebný, 19.10.2016