Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

znovu vdechuji

znovu vdechuji

Gaia. Básně » o Přátelství

Anotace: dneska bez... :-)

Tvou naléhavou prosbu
o čisté přátelství,

mou hruď roztočí
ve vysokých oktávách,

Tvá duše jasně září
v rose lilií,

rozkvetlé srdce,
proplétá pokora,

z její vláhy vzlíná
mocná síla,

ty květy sílí v srdci,
už nespálí je mráz,

jen zbytečné se ztrácí,
hoří, zaniká,

s úctou a respektem,
přijímám…
Publikoval(a): Gaia., 18.10.2016
Přečteno (524x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, gogol, Desiré, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti