Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lúka chvíle

Lúka chvíle

Vietor mi šepká smer,
verne ma sprevádza,
či sila hurikánu, či pokora vánku.

Krokom bozkávam pôdu.
Hopsaním spájam v sebe vánok, hurikán aj bezvetrie.

Na túto melódiu tancujem.

Sad révy dozrieva,
Bakchus velí zaboriť si vláčne pery.

Farba krvi.

Som kvetom,
s ľahkosťou rastiem si svetom.

Tŕne ruže.
Publikoval(a): Aurora Australis, 18.10.2016
Přečteno (38x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, Gaia., Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti