STRÁDÁNÍ
STRÁDÁNÍ
Anotace: Mnohdy se potřebujeme ztratit, abychom se později mohli vrátit.
Kužel života
a koule smrti,
u cíle jsou chrti
to samota nás drtí.
PÁN a SLUHA-
oba precizní škrti.
Srdce skáče do všech stran,
živote-rozevři svoji dlaň.
Publikoval(a):
Lavander, 20.12.2010