Pokoj č. 14
Pokoj č. 14
Pro léčící se nejvhodnější-
s výhledem na moře
...pokoj číslo 14, ten co
chmury přemůže
Hojíme šumem vln
všechny známé neduhy
nevěříš-li
vejdi...
do pokoje č. 14, kde
posílí tě, nakrmí, uklidní
...je libo
jednoduchý EXIT od lidí?
Neboť
tady i noční můry
usínají z rána...
když se ještě sny pod víčky
perou za potemnělé noci
-tu načíná den
a
personál již
opět jásá
...do pokoje s číslem 14
zavítal nový pacient.
Publikoval(a):
Makaveli, 18.10.2016