Jen prázdná slova
Jen prázdná slova
Anotace: Mé nejnovější dílo napsané 20.12.2010
Jen prázdná slova v uších mi zní,
jen prázdné věty vypouštím z úst,
mám teď být někde sám a šťastný s ní,
ale něco řeklo jí jeho ruku pust.
Ptám se lidí kolem proč se to stalo,
ale všichni jen někam spěchají.
Po Tobě mi jen malé zrcátko zůstalo
a tak sedím před ním a brečím potají.
Vzpomínky na Tebe mi v hlavě víří
a všude kam se podívám, jsi Ty.
Všude kolem se vánoční nálada šíří,
jen já upadám do hlubin samoty.
Nikdo se nade mnou neskloní,
nikdo se nezeptá co se děje.
Nikdo pro Tebe slzu neuroní,
jen já, sám, opuštěný a bez naděje.
Slova jsou pro mě teď všechny prázdná
a já teď zevnitř umírám smutný a sám,
Tebe nenahradí už mi žena žádná,
odešla jsi a já už nic pro co bych žil nemám.
Jen prázdná slova v mých uších zbyla,
jen prázdné věty v mých ústech jsou,
jenže skončil ten život, který ona žila
a já se ptám, proč pustila jen ruku mou ?
Publikoval(a):
Básník Kafka, 20.12.2010