Milovala jsem Tě
Milovala jsem Tě
Anotace: ..snad se víra v lásku někdy vrátí
Milovala jsem Tě,
milovala jsem Tě čistou láskou.
Bůh toho svědkem byl.
Tys nevěděl co chceš,
jenom jsi si hrál a bál.
A víru v lásku, mi nadobro pošlapal.
Publikoval(a):
mayla, 17.10.2016