Už je to dávno.
Už je to dávno.
Už je to dávno
Už je to dávno kdy
se mé srdce smálo.
Už je to dávno kdy
mě čísi ruce hladily
a čísi polibky mě laskaly.
Už je to dávno kdy
duše má si zpívala.
Už je to dávno ke
komu jsem se tulila.
Všechno odnes čas jen
vzpomínky zůstali ve mě.
Mé srdce se smutkem
chvěje.Duše noty zapomněla.
Jak ráda by si zazpívala.
Už je to dávno a přesto
mi jizva na srdci zůstala.
Já tě tolik lásko milovala.
Už je to dávno ,co jsem
s polibkem na rtech usínala.
Všecko odnes čas jen
vzpomínky na vždy zůstaly
hluboko v nás.
Publikoval(a):
slunečnice69, 17.10.2016