Proč ?
Proč ?
Anotace: život je boj láska je hřích proto si pamatuj že zvítězí líh ....
Proč to co milujeme je tak křehké ?
Proč život je k nám někdy až příliš krutý ?
Proč není to co se nám stává pořád hezké ?
Proč pořád říkám si :Je to nutný ?
Proč když vše máme si stále stěžujeme ?
Proč nepoznáme hned co nejcenější nám je ?
Proč nejdřív ztratit musíme co milujeme?
Proč až pak víme co je nejnutnější ?
Proč bez bolesti nejde žít ?
Proč musí nás smutek stále pokoušet ?
Proč o těch co již nejsou musíme pořád snít ?
Proč muka ze ztrát musíme neustále pokoušet ?
Publikoval(a):
Bad Monkey, 20.12.2010