Francouzské ženy
Francouzské ženy
Francouzské ženy zpívávaly
a do noci zněl jejich hlas,
francouzské ženy tancovaly
než přišel kruté války čas.
Francouzské ženy milovaly
a v očích měly něžný jas,
francouzské ženy umíraly
a nikdo nepromluvil z nás.
Francouzské ženy milovaly
a milovati budou zas,
zas nové budou, prchly žaly,
jen z očí zmizel něžný jas.
Publikoval(a):
podnebný, 17.10.2016