vteřina
vteřina
Anotace: volná asociace, zase ...
a teprve potom si uvědomil
že tady to všechno končí
ten výstřel ještě stále rezonuje
a všechny tři bubínky pracují
ucho, colt, a zas jen ucho
píšu to déle, než se sluší
až odbrní mé prsty
a zastrupí se rána
deska z vinilu neohraná
potyká si s gramcem
prst na spoušti je taky minulost
padám a nic mě nemrzí
krom obtisku Tvé tváře
snad nevykoukne z díry na čele
ne
nesmí
Publikoval(a):
Marcone, 17.10.2016