Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dotek lásky

Dotek lásky

Lavander Básně » o Lásce

Anotace: S láskou lze dojít až tam kam slova nemohou:)

"....semkla se k sobě naše těla

aniž by tomu náhoda tak chtěla,

tomuto dění v kouzelné chýši

předešla paní v ruce držíc plnou číši.

Zaryla nehty k voskové svíci

vidíc budoucnost

a chtíc mnohé říci.

Studená naděje v její propadlé líci

určila cestičku a jsme si blízcí...."
Publikoval(a): Lavander, 20.12.2010
Přečteno (269x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 07:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti