Svítání
Svítání
Dvě nedopité sklenky vína
první paprsky na ně dopadají
Těla v sobě propletena
jako když věky se znají
Vzpomínám na to svítání
něžné vášnivé líbání
Říká se že ve vínu pravda je
stačí tak málo
a osud si s námi pohraje
Vzpomínám na to svítání
kočičí tygří škrábání
Na pergamen píši Ti zprávu
v ní srdce otvírám Ti zcela
Snad dojde Ti k ránu
kde čistá pravda tkvěla
Vzpomínám na to svítání
kdy byly hříchy páchány
Publikoval(a):
mayla, 16.10.2016