Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JSI, JAKÁ JSI?

JSI, JAKÁ JSI?

ALLGAJDA Básně » o Lásce

Anotace: O LÁSCE K JEDNÉ DÍVCE - JMENUJE SE HANKA NAVRÁTILOVÁ

Hanko, ptám se, jaká jsi?
Kdekdo říká, že jsi zrůda - špatná a škaredá!
Ale, on ví, že jsi úplně jiná!
Pro kdekoho skrytá, jaká jsi?

Pro někoho nejsi skrytá, on ví jaká jsi?
Říkají mu lidé, zda-li ví, že si špatná a škaredá!
Říkají mu lidé, zda-li ví, že si úplně jiná?
Ale on ví, že jsi skrytá, on ví jaká jsi?

Hanko víš, jaká jsi?
Málokdo ti poví, to co on, ví!
Málokdo ti poví, že tě rád, ví!
Ale on to rád pro tebe udělá. (to si piš)

Na tu tvoji šifru, jaká jsi?
Roztrhalo diplom spousta vědců
Jen jeden ne, bez spousty diplomů.
On rozluštil, (aspoň doufá), jaká jsi?

A vzkazuje světu, jaká jsi?
A vzkazuje ti, jaká jsi?!
Říkají mu lidé, že on ví, že si jiná?!
Říkají mu lidé, že on ví, že si skrytá?

On tvrdí, že ví, jaká jsi?
Že máš krásu v duši skrytou
Že máš krásu v duši otevřenou
Že si krásná v tváři
Že si hezčí než každá jiná, ví on!
Že si hezčí než každý jiný národní klenot.
(i v muzeu)

To VŠE a daleko VÍC, o tobě ví on.
Ze srdce ti říká, jaká JSI!
Ze srdce cítí, jaká JSI!
To VŠE a daleko VÍC, o tobě říká on.

Ze srdce ti říká,…
Hanko, já mám TĚ rád!
Hanko, já budu TĚ rád!
Hanko, nic na tom nezmění
Ví že, ani spousta globalžen – zemětřesení

Ze srdce ti říká,…
Hanko, mám tě rád!
zkrátka, miluji JAKÁ JSI!
zkrátka, potvrzení TY JSI!

Hanko, mám tě stále rád….
Ze srdce toužím v lásku tvou
Ze srdce líbám krásu tvou
Nic na tom nezmění, ani…
Ani blbé násilí
Ani blbé zemětřesení

Oknah, on tě vidí, jaká jsi.
Oknah, on tě slyší, jaká jsi.
Oknah, on tě cítí, jaká jsi.
Oknah, on ti děkuje za vyslyšení.

On ví, že tě má ze srdce velmi rád
…z duše velmi rád……on ví!
Publikoval(a): ALLGAJDA, 15.10.2016
Přečteno (197x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti