Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Říjen

Říjen

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Podzim je tady.

Říjen nosí mlžné šaty,
na déšť prý je přebohatý,
slunce zavřel, chlad nám pouští,
vadnou květy, smutné houští.

Po obloze mraky běží,
někde prší, jinde sněží,
ptáci mizí v teplé kraje,
jen s draky si vítr hraje.

Říjen nezná lenošení,
mnozí jeho práci cení,
pestré barvy listy mají,
krásnější se proto zdají.
Publikoval(a): Psavec, 15.10.2016
Přečteno (371x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Danger, podnebný, Marcone, Květka Š., gogol, děda včela, Martin Havlíček, Pavíočko, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti