Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koloběh barev

Koloběh barev

Mr.Lonely Básně » o Přírodě

Anotace: ....................

Barvy z výšin padají
tichým tonem období
jehož možné věčné trvání
stromy oplakávají

mlhou ukryté
barvy vybledly
cesty vyryté
jež na konci se potkají
červené, žluté, hnědé
tiše se střetávají

nesou stíny
slzy uchycené
nenávidí bílé víly
k zániku odsouzené

v nocích snění
tiše znějí
nožky co překračují
potok nedotčený

kameny spí
barvy uchycené plují s větrem
čas to dávno ví
že víla bílá bude kráčet světem

barvy odvane čas
než zas po odchodu
probudí májoví hlas
zavolá: ze spánku se probudí
jako puknutí
dnem obodobí zrození nastane
Publikoval(a): Mr.Lonely, 14.10.2016
Přečteno (266x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wizzard96, Makaveli, Martin Havlíček, gogol, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti