Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Spravedlnost je věc tak subjektivní, že objektivně ani nemůže existovat, myslím, že život je jen směs různých náhod od početí až do smrti, ovlivnit se dají spíše věci nepodstatné... M.
14.10.2016 18:02 | Mirastus
Lidem do oken já koukala,
hlavou do sloupu narazila.
Jiskry před očima jsem měla
tím skončila má zábava.
14.10.2016 11:28 | barča1