Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Peřinka

Peřinka

Peřinka

Kéž by se mé srdce smálo.
To by se pak jinak spalo.
Sny by pluly z lehýnka
hřála by mě má peřinka.

Srdce mé je nešťastné
a noci jsou bezesné.
Jen ta moje peřinka
mě pořád hřeje.

Slzy do ni utírám
pak se do ni zachumlám.
Ráno ji pak natřepu a
vše smutné z ní vyklepu.
Jsme spolu sehraní to
ona dobře ví.

Kéž by má duše netruchlila
tak velice.To by se pak jinak
spalo.Slz by snadno ubývalo.
Sny by pluly z lehýnka a ta
moje peřinka přikryje mě
měkce a já usnu lehce.
Publikoval(a): slunečnice69, 12.10.2016
Přečteno (46x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Psavec, děda včela, Lipová, gogol, Desiré, Mirastus, barča1, Makaveli, podnebný

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti