Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Narozeninové přání

Narozeninové přání

Ammar Básně » o Přátelství

Anotace: Narozeninové přání pro opravdovou přítelkyni.

Drahá přítelkyně, vzpomeň v tento den,
jak svým životem jsi proplouvala,
co přinesl Ti smutek a co láskou malovala,
vzpomeň na ten dar, co právě dnes byl Ti věnován.

Nechť Tvá cesta naplňuje Tvé nitro,
štěstí a radost prociťuješ každé jitro,
nechť zůstaneš jaká jsi a Tvá dcera Mia,
ať je jako Ty a ta přenádherná krásná víla,
co tančí uvnitř Tvého velkého srdce,
a nemaje Boha, Krále Stvořitele s Tvou duší konce.

Přeje Ammar
Publikoval(a): Ammar, 12.10.2016
Přečteno (648x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 19:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti