Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poprvé

Poprvé

mayla Básně » Láska ... zklamání

Anotace: .. vždy je něco poprvé

Poprvé – nádherné setkání
Poprvé – hned jiskra přeskočila
Poprvé – vášnivé líbání
Poprvé – úžasné výlety
Poprvé – láskyplné milování
Poprvé – oči plné slz
Poprvé – věřit jsem přestala
Poprvé – slibů jsi se zalekl
Poprvé – jsi se nevrátil
Poprvé…..
Podruhé … co by bylo podruhé?
Asi jen zklamání
Publikoval(a): mayla, 11.10.2016
Přečteno (142x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti