Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slz plný džbánek

Slz plný džbánek

Slz plný džbánek

Ze smutku abych se vypsala
slzičky a pláč v sobě ukryla.
Úsměv mi na tváři nekvete
zvadl už u poupěte.

Nešťastná duše se smutkem
si povídá.Srdce se strachem
chvěje je těžké žít bez
kapky naděje.

Na štěstí zřejmě nemám právo.
Do očí se mi vysmálo.Někdo
ho sotva unese jiný ho
nepozná za celou dobu,co
je na světě.

Se smutkem jdu ruka v ruce
životem.Neštěstí a smůla
se mi usadilo za krkem.
Slzičky a pláč v sobě skrývám
bolest na srdci mívám.

Jak smířit se s tím zatrápeným
osudem.Slzičky s pláčem jsou
mé prokletí.Není kdo by mi
podal kapesník.

Slz plný džbánek mám naplním
studánku a se smutkem v srdci
budu žít dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 11.10.2016
Přečteno (44x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Desiré, Mirastus, gogol, Polux Troy, Lipová, podnebný, děda včela, barča1

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti