Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slza

Slza

Třpytí se a k zemi padá.
Z mé tváře,
rovnou do polštáře.

Vydržet se už, ale nedá.
Ten žal, co nosím v sobě.
Ten, co vyrovná se zlobě.

Další se k zemi řítí...
Když vzpomínám na naše chvíle,
jak ušli jsme světem míle.

Avšak už se netřpytí...
Slzami se dusím,
tebe naposled o lásku prosím.
Publikoval(a): ivankaaknavi, 10.10.2016
Přečteno (216x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vzletná básnířka života, Bezhlavý rytíř, Mirastus, mayla, gogol, Lipová, děda včela, Kytka62, slunečnice69, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti