Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modré z nebe

Modré z nebe

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Zapletená do trávy, zvedáš závoj modravý,
rozpuštěný do dálky, jako cesta lákavý.

Cestou pádit za štěstím, které letí jako stín
před Tvou touhou divokou, ozdobenou rákosím.

Nedoženeš však svůj stín, nedoženeš štěstí s ním,
je tu totiž pořád s Tebou. Uchopíš a pochopíš.

Nepachti se za bludem a nestyd' se před studem,
žij naplno každý moment, ikdyž tady nebudem!

Nestyd' se své lásce říct, že jí máš rád stále víc...
ona je to nejcennější, bez ní nebudeš mít nic!

......položíš jí do trávy....
.....jako závoj modravý.......
Publikoval(a): Paol, 10.10.2016
Přečteno (253x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Mirastus, děda včela, gogol, Lipová, Desiré, Polux Troy, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti