Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pominuteľnosť

Pominuteľnosť

Aurora Australis Básně » ?nezařazené?

Anotace: prchavosť chvíle

Noc a deň ruka v ruke kráčajú,
príliv more opojenia prináša,
mušle bolesti zdobia dno,
kým zmáčaš nohu,
odliv stihne pobozkať hladinu,
noc nás žehná nádejou,
hodiny do tmy tikajú,
kričíme blaženosťou i agóniou,
v momente

POMINUTEĽNOSTI.

Záblesk sekundy,
otvára nekonečnosť,
nechá nás ochutnať,
nostalgiu velebiť.
Vďačnosť,
variabilita a jedinečnosť.
Bozkávam odliv,
ktorý zláti unikátnosť.
Pokorne upínam zrak,
na obzor novej vlny.

Príliv, láskou Ťa volám.
Odliv, vďačnosťou Ťa odprevádzam.
Publikoval(a): Aurora Australis, 9.10.2016
Přečteno (41x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Polux Troy, Mirastus, Makaveli, gogol, Desiré, barča1

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti