Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sladké léky

Sladké léky

Aby bylo kdysi vyhověno
velmi častým žádostem,
dětské léčivo je vyráběno
jako sirup nebo džem.

Jako lentilky či med,
jako sladké lízátko,
nezachutnají-li hned,
pak určitě zakrátko.

Jako čokoláda, dorty,
jako dobré papání,
doufejme, že nebudou pak
jako léky žádány.
Publikoval(a): podnebný, 9.10.2016
Přečteno (78x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Kytka62, gogol, Desiré, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti