Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Třeba :-)

**Třeba :-)

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ...mlsáte rádi?

~Mlsáte?A rádi?~
~~~~~~~~~~~~~~
MŇAM--
co si milá asi tak dáme
a co když si spolu zamlsáme
MLSÁNÍ–
neplatí jenom na sladkosti
i jiné způsobí fůru radosti
TŘEBA–
sladké polibky s příchutí jahod
ty každé lásce přijdou vhod
ANEBO–
zmrzlina z její dlaně malé
a tak dále a tak dále a tak dále
A TAKY–
on moc rád z dívčího pupíčku
zbaští i tu sladkou třešničku
ALE–
jeho vousy tak strašně lechtaly
že se ti dva místo toho mlsání
VÍTE CO ?
…chechtali a chechtali
a líbali…a…a…a…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 8.10.2016
Přečteno (83x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Pavíočko, podnebný

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti