Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Elixír života

Elixír života

Elixír života přijmi z mých dlaní.
K čemu je minulost?
Zapomeň na ni.
Už dost!

Pohleď mi do očí
a přijmi ten dar.
Propast smrti přeskočíš
už nepotká tě zmar.
Publikoval(a): P.Believer, 18.12.2010
Přečteno (846x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti