Ledňáčci
Ledňáčci
Duhoví ptáci nad bílými oblaky
vracejí se v kruzích
nad krajky vln stříbropěnných potoků
létají zpívají tančí
pastelové květy žen
v závojích jíní
bruslí
vznášejí se
Lutz Salchow Rittberger
Axel Tulup Flip Měsíc
piruety
spirála smrti
duhoví ptáci ledňáčci
nad bílými oblaky
vracejí se v kruzích
bruslí zpívají tančí
Publikoval(a):
podnebný, 8.10.2016